Hogyan lehet valóban gyorsan keresni


Sajnos nem minden községben található elvárásainak teljes mértékben megfelelő szálláshely. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a keresés során hogyan kerülhet a lehető legközelebb a szálláshelyről alkotott elképzeléseihez.1

Adja meg a község, kerület, helyszín nevét vagy a látványosságot, amely közelében szálláshelyet szeretne találni. Az ékezetek, valamint a kis- és nagy betűk nem mérvadóak. Nyomja meg az [enter]-t vagy kattintson a "keresés" lehetőségre.


község neve2

A keresés eredményeinek felső részén látható a szállások típus vagy község szerinti besorolása, amely segítségével pontosíthatja a keresés eredményeit.


helyszín pontosítása3

A még pontosabb eredményekért használja az oldal bal oldalán lévő oszlopban látható szűrőket. Itt megtalálható az ár, felszereltség, a szálláshely kapacitása, községen belüli elhelyezkedése, valamint étkezés szerinti szűrés lehetősége.


pontosabb szűrés4

Amennyiben Önt a szálláshelyek valamelyike megszólította, azt megjegyezheti, majd később az elmentett szálláshelyekhez visszatérhet, esetleg listájukat elküldheti ismerőse email címére.


szálláshelyek megjegyzése5

Keresésének eredményeit a térképen is megnézheti, és így kiválaszthatja azt a szálláshelyet, amely elhelyezkedése szerint is a leginkább megfelel elvárásainak.


térképen