×Foglalását sikeresen elküldtük Autocamp Rackova Dolina részére. A szállásadó e-mailben vagy telefonon jelentkezik majd Önnek.

Autocamp Rackova Dolina
Račkova dolina, Pribylina

jegyezd megKemping Pribylina üdülőházak

kerület Liptovský Mikuláš, Liptov

Szoba elrendezése: 3 és 4 ágyas
A szálláshely kapacitása: 64 fő

Lakókocsi található, 4 km-re a falu Pribylina turisztikai rendkívül érdekes és vonzó környezetben a bejárat közelében Račkova és Jamnicka völgyben. A látogatók megtalálják ideális feltételeket séták és kihívást túrák a csúcsok és völgyek, a Nyugati-Tátrában. A környék ATC gazdag bogyók és gombák. Mert hatalmasabb turisták vannak, viszonylag közel a Magas-Tátra azzal a lehetőséggel, hegyi túrák. Az ő jön kerékpározás szerelmeseinek. Az ATC közelében található a Museum of liptói falu tüntetések a népi mesterségek és a gazdag programok, fedett medence a hotel Permon, termálfürdő Liptovsky Jan, Bešeňová és a legnagyobb tatralandia. Szabad idejében, akkor látogasson el Demänovské. Az ATC közelében található ásványvízforrás. Férőhely 80 alapszabályát, azaz 320 fő, 20 lakókocsi csatlakozás villamosenergia Van egy konyha és felújított mosdók és zuhanyzók. Jakubiná turistaszálló kínál szállást 44 fő 3 és 4 ágyas szobák és Violet Cottage ágyak 20 fő. Élelmiszer Étterem újonnan épített kandalló, amely létrehozza hőérzet és bár terasszal kielégíteni választék és a minőség minden egyes látogató. A nyári hónapokban üzemelő büfé, akkor kínál számos alapvető eladó. A területen ATC is egy játszótér és pavilon grillel.


Étkeztetés kínálata: étkeztetés nélkül

Tulajdonos a szálláshelyen/24 órás recepció: nincs
Több független csoport: igenIsmeri ezt a szálláshelyet? Szállt már meg itt? Ne habozzon és ossza meg tapasztalatait másokkal is..

Szabadidős tevékenységek a környéken

Turistalátványosságok a környéken.


Medvedia štôlňa műszaki emlékművek a községben Žiar (okres Liptovský Mikuláš)7 km
Račkova dolina turisztika a községben Pribylina7 km
Lyžiarske stredisko Žiar - Dolinky síelés a községben Žiar (okres Liptovský Mikuláš)8 km
Wellness centrum Grand Hotel Permon fürdőzés a községben Pribylina - Podbanské9 km
Roháčske plesá turisztika a községben Habovka9 km
Baníkov turisztika a községben Zuberec10 km
Baníkovské sedlo turisztika a községben Zuberec10 km

hibajelentés